Кулеба запевнив світ, що перемога України не призведе до ядерної війни

Кулеба запевнив світ, що перемога України не призведе до ядерної війни

Очільник МЗС Дмитро Кулеба наголосив, що перемога України у війні проти Росії не призведе до ядерної війни, незважаючи на занепокоєння Заходу. Кулеба переконаний, що деякі західні держави остерігаються занадто сильно допомогати Україні, тому що бояться можливих дій путіна у разі його повної поразки на полі бою.

Про це Кулеба пише для видання Foreign affairs, – повідомляє ТСН.

Міністр закордонних справ каже, що, на думку лідерів західних країн, російський президент може почати нові кампанії міжнародної агресії. Мовляв, путін може стати ще небезпечнішим і з ним буде важче мати справу. Деякі побоюються, що він може навіть застосувати ядерну зброю.

"Але путін не налаштований на самогубство; перемога України не призведе до ядерної війни. Такі побоювання можуть свідомо підігріватися самим Кремлем у стратегічних цілях. Путін - майстер газлайтингу, і я впевнений, що самі росіяни розповсюджують занепокоєння про загнаного в кут Путіна, щоб послабити підтримку Заходу Україні", - написав Кулеба.

Нагадаємо, Джонсон знову приїхав до Києва. Обговорювали постачання важкої зброї та ППО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Джонсон знову приїхав до Києва. Обговорювали постачання важкої зброї та ППО
Наступна новина У Луцьку вперше пересадили нирки від померлої людини
Останні новини
Схожі новини