Купівля житла в Луцьку: що важливо і скільки коштує. ІНФОГРАФІКА

Купівля житла в Луцьку: що важливо і скільки коштує. ІНФОГРАФІКА

Ціни на квартири в будинках старого житлового фонду Луцька варіюються від 13000 до 20000 доларів.

Як повідомив порталу Domik.ua агент з продажу нерухомості Юрій Готілов, покупці в Луцьку набувають невелике житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду. Об'єкти в новобудовах користується попитом серед 30% клієнтів.

За даними агентств нерухомості, приблизно 80% покупців цікавляться квартирами з чорновою обробкою. Ті, хто не хочуть займатися ремонтно-оздоблювальними роботами самостійно, купують житло з ремонтом.

Купівельний інтерес в Луцьку спрямований на об'єкти з лічильниками енергоресурсів і автономним опаленням. Клієнти цікавляться житловими багатоквартирними будинками, розташованими поруч з транспортною розв'язкою і соціальною інфраструктурою.

Близько 60% потенційних покупців орієнтуються на віддаленість житлового об'єкта від місця роботи.

Власники нерухомості готові до торгу при продажу. Розмір знижки становить 2-4% від вартості квартири. Якщо ціна на житло відповідає ринковій, експозиція триватиме кілька місяців. Коли вартість житлового об'єкта перевищує ринкову в кілька разів, його можуть купити через півроку з початку продажів.

Середні ціни на покупку квартир в будинках старого житлового фонду Луцька.

В інфографіці показані середні ціни на покупку квартир в багатоквартирних будинках старої споруди Луцька. Показники можуть різнитися, оскільки залежать від планування, площі і локації житлового об'єкта.

Придбати однокімнатну квартиру в центрі міста можна в середньому за $ 13000- $ 14000.

Двокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих в районах, наближених до центру Луцька, можна купити за $ 14000- $ 15000.

Трикімнатні квартири на околиці виставлені на продаж за $ 16000- $ 20000.

Для порівняння, купити однокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду в центрі Рівного можна за $ 17000- $ 18000.

Ріелтори Луцька розповіли, що найбільш затребуваними для покупців вважаються квартири в житлових багатоквартирних будинках, розташованих на центральних вулицях Луцька - В. Чорновола та Л. Українки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Камери відеонагляду зафіксували зниклу жінку
Наступна новина Експорт Волині до країн ЄС
Останні новини
Схожі новини