Експорт Волині до країн ЄС

Експорт Волині до країн ЄС

Обсяг експорту товарів у січні збільшився на 42,9 % і становив 63,2 млн.дол. США, імпорту – на 5,1 % і складав 95,7 млн. дол. Від’ємне сальдо дорівнювало 32,5 млн. дол. 

Про це повідомили у Головному управлінні статистики у Волинській області, передає ВолиньOnline.

У загальному обсязі експорту товарів переважали машини, обладнання та механізми; електротехнічне обладнання, деревина і вироби з деревини, меблі, продукти рослинного походження.

Основу товарної структури імпорту складали палива мінеральні; нафта і продукти її перегонки, машини, обладнання та механізми; електротехнічне обладнання, засоби наземного транспорту, крім залізничного, пластмаси, полімерні матеріали, каучук, гума, недорогоцінні метали та вироби з них, продукція хімічної та пов’язаних з нею галузей промисловості, деревина і вироби з деревини, живі тварини; продукти тваринного походження.

Основними партнерами в експортно-імпортних операціях були країни Європейського Союзу (ЄС), на які припадало 82,1 % загального обсягу експорту та 64,7 % імпорту товарів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Купівля житла в Луцьку: що важливо і скільки коштує. ІНФОГРАФІКА
Наступна новина На «Ягодині» затримали іноземного шахрая та викрадену іномарку
Останні новини
Схожі новини