Курили самі і давали всім охочим: двох жителів Рожища судитимуть за наркозлочини

Курили самі і давали всім охочим: двох жителів Рожища судитимуть за наркозлочини

Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення двома жителями міста Рожище за попередньою змовою групою осіб неодноразового незаконного придбання, зберігання й збуту наркотичних засобів і психотропних речовин, а також про  організацію та утримання ними місця для незаконного їх вживання.

Про це інформує преслужба прокуратури Волині. 

Упродовж грудня 2021 – листопада 2022 року правоохоронці задокументували факти збуту 32-річним та 25-річним волинянами амфетаміну та канабісу.

Окрім того, молодики організували у гаражі у Рожищі місце для незаконного вживання наркотиків, встановили там саморобний пристрій для куріння, яким користувалися самі та дозволяли користуватися охочим.

Психотропи та наркотичний засіб, розфасовані у пакетики задля збуту, вилучили у них правоохоронці під час санкціонованих судом обшуків.

Обидва обвинувачених перебувають під вартою і невдовзі постануть перед судом.

Санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за неодноразове незаконне придбання, зберігання з метою збуту й збут наркотичних засобів і психотропних речовин передбачено покарання від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Час повертати своє: на Волині оголосили набір добровольців у 8 штурмових бригад «Гвардія наступу»
Наступна новина На Волині шукають безвісти зниклого 56-річного чоловіка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини