Курсанти Національної академії ДПСУ пройшли навчання в Польщі

Курсанти Національної академії ДПСУ пройшли навчання в Польщі

Група курсантів четвертого курсу факультету правоохоронної діяльності Національної академії Державної прикордонної служби України пройшла навчання на базі Спеціалізованого навчального центру Прикордонної варти Республіки Польща, що розташований у м. Любань.

Цьогоріч це вже другий подібний візит до польських колег, повідомили на сайті Держприкордонслужби.

Метою візиту було підвищення кваліфікації курсантів в питаннях організації утримання затриманих осіб, їхньої ідентифікації, дотримання прав і свобод (у тому числі іноземців та осіб без громадянства), забезпечення ефективної комунікації з ними, а також застосування заходів повернення та видворення іноземців. Такі знання є вкрай важливими, адже Державна прикордонна служба України за підтримки міжнародних партнерів формує механізми прикордонної безпеки, які відповідають європейським цінностям та стандартам.

У вільний від занять час курсантам провели екскурсію у прикордонному місті Герліц (Німеччина) та на скляному заводі «Юлія» у місті Пеховіце (Польща).

Після закінчення навчань курсантам Національної академії вручили сертифікати за напрямом «Посилення співпраці з третіми країнами у сфері ідентифікації та повернення».

Цьогорічний цикл підготовки курсантів четвертого курсу факультету правоохоронної діяльності на базі Спеціалізованого навчального центру Прикордонної Варти Республіки Польща завершився.

Зазначаємо, що такі спільні заходи сприяють покращенню співпраці між прикордонними службами України та Польщі й спрямовані на підвищення професійного рівня українських прикордонників у контексті європейських стандартів управління міграційними процесами, – йдеться в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києві працівники ТЦК допомогли ухилитись від мобілізації більше як тисячі чоловікам
Наступна новина В Армія+ з’явилися онлайн-навчання з військової справи та нові види рапортів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні