Квартиру в новобудові можна купити за 8 тисяч гривень на місяць. РОЗРАХУНОК

Квартиру в новобудові можна купити за 8 тисяч гривень на місяць. РОЗРАХУНОК

При покупці квартири за Державною програмою «Доступна іпотека 7%», середня вартість місячної виплати може становити близько 8 тисяч гривень.

Такі розрахунки озвучив директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський під час інтерв’ю Інформаційному агентству «ВолиньPost». Розрахунок базувався на цінах на квартири в ЖК «Амстердам» (с. Струмівка), який пройшов акредитацію для участі в цій іпотечній програмі.

«Коли ми вперше говорили про цю програму ще десь у січні минулого року, навіть не дуже вірилося. Але станом на 29 червня банки-учасники програми в усій Україні підписали приблизно 500 кредитних договорів на суму понад 421 мільйон гривень. Вимоги дуже прості і зрозумілі: строк кредиту – від 1 до 20 років, платоспроможність покупця, яку визначає банк. Щодо забудовника, то житло, яке він акредитовує під цю програму, має бути збудоване щонайменше на 30%. Загалом скажу, що це дуже вигідна пропозиція, враховуючи, що інфляція становить 7-8%, а вартість житла буде дорожчати», – розповідає Андрій Разумовський.

За його підрахунками, купувати за цією програмою житло навіть вигідніше, ніж орендувати. Наприклад, за 1-спальну квартиру у ЖК «Амстердам» на понад 66 «квадратів», вартість якої 1 193 220 гривень, у місяць протягом 20 років треба буде платити 7 398 гривень. Перший внесок – 239 000 гривень.

«Зважаючи на те, що у центрі Луцька важко орендувати квартиру з ремонтом дешевше, ніж за 300 доларів, така пропозиція може стати гарною альтернативою зйомному житлу», - підсумовує Андрій Разумовський.

Більше інформації про те, як скористатися Державною програмою “Доступна іпотека 7%”, можна у відео:

Зверніть також увагу, що в ЖК «Амстердам» діє спеціальна пропозиція на 2-спальні квартири площею 66 або 73 м2 . Теж знижена ціна за умови першого внеску 50% або 100% оплати.

За детальнішою інформацією стосовно житла компанії «Інвестор» звертайтеся до відділу продажів:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на маршрути №12, №24, та №32 шукають перевізників
Наступна новина У Луцьку ще двом атовцям допомогли купити квартири
Останні новини
Схожі новини