Кварцяний про договірні матчі та Патріарх Філарет у Луцьку: ТОП-5 за вихідні

Кварцяний про договірні матчі та Патріарх Філарет у Луцьку: ТОП-5 за вихідні

Найбільше читачів «Першого» на вихідних зацікавила новина про те, що екс-головний тренер «Волині» та ряду інших клубів чемпіонату України Віталій Кварцяний прокоментував ситуацію з договірними матчами в Україні. 

Минулого тижня в Україні відбулася масштабна операція, під час якої правоохоронні органи провели понад 50 обшуків людей, підозрюваних в організації договірних матчів, в дев'яти областях України.

Деталі – за посиланням.

Житель Любомля на Волині Анатолій Антип'юк упіймав на гарячому, як поліцейська автівка намагалася переїхати закритий залізничний переїзд.

Кортеж Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета прибув у Луцьк із нагоди храмового свята кафедрального собору Святої Трійці.

На березі Стиру в луцькому парку встановили велетенський лежак.

Суд покарав лучанина, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вдарив кулаком свого малолітнього сина на зупинці громадського транспорту на проспекті Перемоги.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі затримали п'яного водія за кермом краденого мотоцикла. ФОТО
Наступна новина Підприємці–спрощенці Волині «поповнили» бюджет майже на 150 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини