Квести, бульбашкове шоу та нічна екскурсія: Івана Купала в Луцькому зоопарку. ФОТО

Квести, бульбашкове шоу та нічна екскурсія: Івана Купала в Луцькому зоопарку. ФОТО
джерело фото: volyn.com.ua

Більше сотні дітей та дорослих зібралися вчора ввечері в зоопарку, щоб цікаво провести Купальську ніч.

Відвідувачі могли обрати забаву до душі: в одному куточку проводилися майстер-класи, в інших – танцювали й гралися, – пише Волинь-нова.

Поки дозволяло освітлення, гості поспішали зробити світлини біля тематичних фотозон. У Купальську ніч без традиційного віночка не обійдешся. Можна було спробувати зробити його власноруч або ж звернутися за допомогою до дівчат.

Писалися й побажання, адже на свято вони здійснюються. Листочки з ними прикріплювалися до спеціального стенду з журавликом. Охочі могли почастуватися чаєм з печивом. А коли стало трохи темніше, прийшов час смакувати і свіжозварений куліш.

Пізніше гості поділилися на команди та виконували квест. Під час гри потрібно було добряче набігатися зоопарком. Крім того, дітей розважало бульбашкове шоу.

Коли стемніло – свято стало відчуватися по-справжньому. Були й стрибки через багаття і дивовижні хімічні експерименти. А можна було просто посидіти та помилуватися вогнем.

Незвичайною була і екскурсія зоопарком у темряві. Вона стала чудовою нагодою на власні очі побачити, як поводять себе тварини вночі. Левам та тиграм ще й перепало по добрячому шматку м’яса.

На завершення свята віночки пустили на воду.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Згоранах на Івана Купала запалили величезну ватру. ФОТО. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі плавці привезли медалі з Запоріжжя. ФОТО
Наступна новина У Луцьку тимчасово перекриють частину дороги
Останні новини
Схожі новини