У Луцькому зоопарку дали потомство врятовані з-під Бахмута голуби

У Луцькому зоопарку дали потомство врятовані з-під Бахмута голуби

У Луцькому зоопарку голуби, що їх з-під Бахмута врятували бійці 100-ї окремої бригади територіальної оборони, дали потомство

Про це повідомив Луцький зоопарк.

У колекції Луцького зоопарку живе майже 70 голубів десяти видів. Усі – у відкритих вольєрах, доступних для огляду. Частина птахів - врятовані бійцями 100-ї окремої бригади територіальної оборони з допомогою волонтерів та керівництва зоопарку.

"Ми з радістю повідомляємо вам, що голуби вже звикли до нових умов проживання, - написали на сторінці зоопарку у соцмережах. - А про те, що їм тут комфортно, свідчить той факт, що вони вже дали потомство".

Працівники зоопарку також нагадали, що голубів називають птахами миру і любові. Ці птахи віддавна вважалися уособленням ніжності, любові, пожертви, благодаті і спокою, символізували родючість та мир. Чимало культур називали голубів священними та вісниками богів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ввечері на Волині вимкнуть світло для юридичних споживачів
Наступна новина У Луцьку висадили 47 «Шевченківських дубів»
Останні новини
Схожі новини