Тигриця Тріша з Луцького зоопарку переїхала до Черкас

Тигриця Тріша з Луцького зоопарку переїхала до Черкас

Тигриця Тріша – перший хижак, якого вигодували в Луцькому зоопарку, поки що на 5 років переїхала до Черкаського міського зоологічного парку

Про це повідомила ТРК Аверс, інформує Еспресо.Захід

Улюблениця лучан, тигриця Тріша, яка створили перший прецедент в історії Луцького зоопарку, коли його працівники вигодували хижака, переїхала до Черкаського міського зоологічного парку. Про такий переїзд працівників Луцького зоопарку попрохали їхні черкаські колеги: у них звільнився просторий вольєр, де їхня тигриця прожила 18 років. Трішу довірили черкаському звіринцю не у власність, а на правах оренди. Наразі вона поїхала на 5 років на перетримку. Але в договорі є умова: якщо, не дай Боже, щось трапиться з парою тигрів у Луцькому зоопарку¸ то Тріша повернеться додому.

Як розповіла директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко, свого часу вся країна спостерігала за долею тигренятка, яке народилося у 2018 році та стало першим поповненням серед тигрів у Луцькому зоопарку. Однак батьки – амурські тигри Тамерлан та Аіда – малечу не прийняли. Тож четверо працівниць зоопарку взяли турботу про маленьке тигренятко на себе. Сьогодні Тріша – доросла тигриця із грайливою вдачею та гарним апетитом.

Проводжати Трішу прийшли всі працівники зоопарку, навіть ті, котрі того дня мали вихідний. Бо тигриця стала загальною улюбленицею.

«Ми хочемо діяти в інтересах тварини, - каже Людмила Денисенко. Там їй буде цікавіше та краще. Вона матиме свій просторий вольєр. Тому вона переїхала до черкаського зоопарку. Але ми постійно перебуваємо на зв’язку з колегами з черкаського зоопарку та цікавимося станом і настроєм тигриці. До слова, тварина почуває себе добре та має гарний апетит».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На кордоні з Польщею утворилися 35-кілометрові черги: протест триває четвертий день
Наступна новина Від ворогів аж лахміття розліталося: Волинські мінометники розповіли про роботу під Бахмутом
Останні новини
Схожі новини