Квиток на «Бандерштат-2022» можна буде придбати за тисячу Зеленського

Квиток на «Бандерштат-2022» можна буде придбати за тисячу Зеленського

Фестиваль українського духу «Бандерштат» відбудеться 5-7 серпня 2022 року. 16-ий за ліком захід у перші вихідні місяця зустрічатиме гостей під Луцьком у селі Рованці.

Про це повідомляють організатори фесту.

Вже відкрили продаж квитків, початкова ціна 940 гривень (додатково стягується 6% сервісного збору від касового оператора). Організатори підтверджують, що Бандерштат підпадає під категорію транзакцій, які можна оплатити карткою «єПідтримка».

Для отримання виплат треба подати заявку в Дії до 29 грудня. Отримати 1000 гривень за вакцинацію можуть лише повнолітні українці, які згенерували електронний ковід-сертифікат у додатку Дія. Щоб отримати гроші за щеплення, потрібно оновити застосунок, зайти у розділ «Послуги» і натиснути кнопку
«єПідтримка». Далі потрібно підтвердити, що вам є 18 років. Після цього має підтягнутися перелік банків, в яких можна відкрити віртуальну картку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якими корисними солодощами замінити цукерки
Наступна новина У Луцьку відкрили відремонтований центр дитячої стоматології
Останні новини
Схожі новини