У Луцьку відкрили відремонтований центр дитячої стоматології

У Луцьку відкрили відремонтований центр дитячої стоматології

У Луцьку відкрили відремонтоване стоматологічне відділення КП «Луцька міська дитяча поліклініка».

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила директорка КП «Луцька міська дитяча поліклініка» Оксана Лєщинська.

«Збулась наша мрія – відкрили капітально відремонтоване, сучасне і комфортне стоматологічне відділення для лікування маленьких пацієнтів Луцької дитячої поліклініки! Віднині все планове стоматологічне лікування зубів буде відбуватися у поліклініці на пр. Волі, 3а. У поліклініці по вул. Чорновола прийматимуть лише пацієнтів із гострим болем», – йдеться у повідомленні. 

За словами очільниці медзакладу, там відремонтували всі кімнати і коридор, замінили всі комунікації, що дуже важливо для роботи стоматологічного обладнання. Особливе значення надали заміні і ремонту електромереж, адже кожна стоматологічна установка живиться від електроенергії, тому всі мережі облаштували у відповідності до стандартів безпеки. Також закупили нові лікувальні матеріали. У відділенні є своя стерилізаційна, хірургічний кабінет і всі умови для безпечного лікування із дотриманням сучасних вимог якості.

«Ідея створення нового відділення виникла сім років тому, ми прагнули об’єднати стоматологічну планову службу і надати можливість кожному лікарю працювати з пацієнтом в окремому кабінеті», – зазначила Оксана Лєщинська.

На здійснення ремонтних робіт Луцька міська рада надала кошти у сумі 1,3 млн грн з бюджету розвитку, також за кошти НСЗУ закупили стоматологічні матеріали на суму понад 800 тис грн і засоби медичного призначення на суму понад 250 тис грн. На додаткові роботи по облаштуванню кабінетів використано ще близько 50 тис грн.

У відділенні дитячої стоматології лікарі працюватимуть у дві зміни. Кабінет для лікування гострого болю працюватиме без вихідних – із 8:00 до 20:00 по буднях, у суботу – з 9:00 до 15:00 і в неділю із 10:00 до 14:00. По системі попереднього запису можна вибрати і лікаря, і час прийому. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Квиток на «Бандерштат-2022» можна буде придбати за тисячу Зеленського
Наступна новина Померла 70-річна лучанка, яку на Дубнівській збило авто на переході
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні