Леся Нікітюк розповіла у своєму шоу про Волинь і про життя біля білоруського кордону. ВІДЕО

Леся Нікітюк розповіла у своєму шоу про Волинь і про життя біля білоруського кордону. ВІДЕО

Життя біля кордону з ворогом та добрі друзі за кордоном – про це йдеться в онлайн у 3 сезоні тревел-шоу Лесі Нікітюк «Ле Маршрутка», яке  вийшло 26 грудня на YouTube-каналі. 

У новому випуску Леся Нікітюк досліджувала кордони України, почавши свою мандрівку з Волині.

Ведуча у відео розповідає і показує, як в прикордонному селі Кортеліси волиняни перебувають у небезпечній близькості з ворогом. Питає людей, як воно жити поруч із білоруським диктатором і показує, хто боронить терени області.

Вперше за історію існування «Ле Маршрутки» ведуча перетнула державний кордон, щоб дізнатися, як живуть українські біженці в гостинній та дружній Польщі. 

А ще вона завітала до Волинського національного університету імені Лесі Українки і показала, як студенти хімічного факультету виготовляють ранозагоювальні мазі для військових на фронті. Ведуча також поспілкувалася з переселенцями і стала учасницею психореабілітаційного сплаву на байдарках для сімей військових. 

Більше – дивіться у випуску:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нам один шлях – в ліс». Репортаж із волинських сіл, де через городи – Білорусь


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра Луцьк прощатиметься з військовим Олександром Кравчуком
Наступна новина Волинянці вручили нагороду її загиблого чоловіка-Героя. ФОТО
Останні новини
Схожі новини