Канібали, «повний тунєц» та собака на обід, - ведуча «Орла и решки» Леся Нікітюк веселила лучан

Канібали, «повний тунєц» та собака на обід, - ведуча «Орла и решки» Леся Нікітюк веселила лучан

Ведуча популярного тревел-шоу «Орел и решка» Леся Нікітюк побувала у Луцьку, зустрівшись зі своїми шанувальниками у розважальному центрі «Промінь».

Глядачів щоправда зібралось не багато, але кожен, хто прийшов на public talk із Лесею, отримав море позитивних емоцій та насміявся від душі.

Програма «Між пеклом та раєм», яку презентує леді Le в українських містах, - напівсерйозна, адже про свої пригоди під час зйомок «Орла и решки» розповідає з гумором. Жартів Леся додавала навіть, описуючи ситуації, які могли б закінчитися плачевно для всієї знімальної групи.

Леся Нікітюк вважає себе «рєальною женщіною», бо стрибала з найвищих бандж планети. За її словами, найбільша висота вишки – 230 метрів у Макао. Крім того, «рєальна женщіна» вона ще й тому, що умудрялася зробити селфі з акулами, та скуштувати на смак собак, котів, крокодила, кобру, лисицю та багато інших екзотично приготованих страв.

Найбільше уваги Леся Нікітюк приділила розповіді про перебування знімальної групи на Соломонових островах. За її словами, саме на цій території колись існував канібалізм, про що досі нагадує острів Черепа, на якому людськими черепами всіяний кожен метр.

Цікавим  є й те, що саме на Соломонових островах живуть морські корови та морські крокодили, вага яких подекуди сягає двох тонн.

«Дайвінг на Соломонових островах – це або ти живий, або тобі «тунєц», - зробила висновок Леся, розповівши про те, як вона, будучи майстром спорту з плавання, згадувала свої навики плавання брасом біля берегів Соломонових островів.

Тоді на неї мало не напав величезний тунець.

«Don’t move», - кричав мені місцевий житель і я вперше побачила, як біліють негри», - розповіла ведуча тревел-шоу «Орел и решка».

На цих же островах знімальна група зіткнулась також зі зміями, які, як з’ясувалося, заповзають у помешкання туристів, як до себе додому.

Леся Нікітюк назвала глядачам,на її думку, ТОП-5 райських місць на планеті – це Нова Зеландія, Австралія, Багами, Кюрасао та Ямайка.

Найгіршими місцями у світі, з її слів, є: Гана, Калькута, Сумарта (Індонезія), Варнасі в Індії та Бангладеш. Це найжахливіші міста та країни, де знімали «Орел и решку».

Глядачі, які прийшли на зустріч з Лесею, мали можливість поставити їй запитання. Питали про різне – чи справді ведучі «Орла и решки» сплять у дешевих хостелах, чи просто знімають сюжет, а насправді ночують і хороших готелях, де найсмачніше у світі морозиво і т. д.

Найкраще, на думку, Лесі Нікітюк запитання озвучив 13-річний глядач, який спитав, що смачніше – кіт чи собака. Її відповідь – собака. За це запитання Леся подарувала юному шанувальнику невід’ємний атрибут «Орла и решки» - сто доларів у пляшці з-під вина.

Текст: Ірина Костюк

Фото: Роман Домбровський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Округ на Волині отримає ще 6 мільйонів
Наступна новина Вражаючі фото зимових Карпат 100 років тому
Останні новини
Схожі новини