Лідер Національного Корпусу Білецький закликав молодих волинян не впадати в апатію

Лідер Національного Корпусу Білецький закликав молодих волинян не впадати в апатію

Адрій Білецький закликав молодь не впадати в апатію, не опускати рук, а продовжувати боротьбу за гідне життя в Україні. Про це він заявив у Луцьку під час гутірок на фестивалі «Бандерштат».

Свій виступ лідер Національного Корпусу Андрій Білецький почав з компліменту Волині. Мовляв доволі символічно, адже саме звідси почалась УПА. Також він згадав за з‘їзд європейських монархів у Луцьку 1429 року, які зібрались тут вирішити актуальні проблеми Центрально-Східної Європи того часу і побачив у цьому символізм, мовляв Україна мала б стати в перспективі центром тяжіння національних сил регіону.

Неабияку увагу він приділив у проблемі масового відтоку молоді за кордон, що найболючіше якраз для західних регіонів України. Лейтмотивом всього виступу був заклик не розчаровуватись і не опускати руки, мовляв, ворог тільки й чекає моменту масової зневіри, щоб зіпхнути Україну на узбіччя світових процесів.

Окрім цього, Андрій Білецький відвідав сім’ї загиблих азовців з Волині - Ігора Сливки в Горохові та Андрія Снітка в Маневичах. Він поклав квіти на їх могили та поспілкувався з обласним керівництвом партії про проблеми краю.

У своїх промовах Андрій Білецький підкреслював необхідність продовження боротьби, неприпустимість апатії, якою неодмінно скористаються вороги України, якщо всі активні українці опустять руки та не доведуть боротьбу до переможного кінця. Необхідність породження нових смислів, постановку завдань, які видаються зараз неймовірними і недосяжними, проте тільки завдяки їм Україна як держава може відбутися, та зайняти своє місце під сонцем у світі, а українці отримати право на гідне життя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Просять допомогти поставити на ноги після ДТП маленьку волинянку
Наступна новина Соціально-економічне становище області у січні-червні
Останні новини
Схожі новини