Просять допомогти поставити на ноги після ДТП маленьку волинянку

Просять допомогти поставити на ноги після ДТП маленьку волинянку
джерело фото: volodymyr.rayon.in.ua

Маленька мешканка Володимирщини Христинка Ващук, яка потрапила у червні в ДТП, ще й досі не може повернутися до нормального життя. Рідні дівчинки щодня витрачають величезні кошти, аби поставити дівчинку на ноги, і просять допомоги у всіх небайдужих.

Прохання про допомогу на адресу Район.Володимир-Волинський надійшло від Юлії Бранчук.

Юлія Бранчук розповіла, що вона зовсім стороння людина для цієї сім'ї, познайомилася з ними в лікарні і не може спокійно дивитися, як ці люди самотужки борються із бідою.

Родина Христинки – з багатодітних. Мама сама виховує трьох діток.

«Потрібна допомога для маленької дівчинки Ващук Христини Вадимівни 2010 р.н. Ця дитинка 5 червня 2018 року потрапила під колеса автомобіля у селі Верба, отримала дуже важкий забій голови. Виховують її мама і бабуся, тато загинув декілька років тому в ДТП. Бабуся працює у Володимир-Волинському пологовому будинку нянечкою. Сім'я вже витратила дуже великі кошти на лікування Христини тому нічого іншого не залишається як звернутися по допомогу до небайдужих людей. 7 серпня їх відправляють додому з Волинської обласної дитячої лікарні, так як більше її там тримати не можуть. Родині потрібно знайти реабілітаційний центр для подальшого лікування, такий є у Львівській області, один день коштує близько 4000 гривень. Дівчинка не може самостійно їсти і пити, нещодавно почала відкривати друге очко», – пише видання.

Номер картки мами Ващук Анна Віталіївна 4149 4978 7307 0959.

Телефон: (063) 879-73-25. Номер телефону бабусі Ващук Марії Михайлівни: (063) 739-64-28.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під стінами театру у Луцьку молодь влаштовує посиденьки і лишає купи сміття. ФОТО
Наступна новина Лідер Національного Корпусу Білецький закликав молодих волинян не впадати в апатію
Останні новини
Схожі новини