Яка ситуація з коронавірусом на Волині

Яка ситуація з коронавірусом на Волині
Фото ілюстративне

Наразі на Волині фіксують небагато випадків захворювання на коронавірус, проте медики зазначають, що не варто нехтувати профілактичним щепленням.

Про це у коментарі ІА «Волинські Новини» повідомила завідувачка відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Ірина Єнжиєвська.

З її слів, наразі фіксують небагато випадків захворювання на COVID-19.

«Ситуація стабілізувалася, зараз у нас фіксують поодинокі випадки. Те, що ми фіксуємо, – це вносимо дані про випадки, які раніше не були обліковані, які не подали вчасно під час осінньої хвилі. Загалом виявляють до 50 випадків на день в області», – повідомила вона.

Ірина Єнжиєвська додає: попри невисокий рівень захворюваності, не варто забувати про щеплення проти коронавірусу. У тому числі й про бустерну дозу. Тим більше, що зараз побільшало скупчень людей – в укриттях, місцях евакуації, місцях прихистку тимчасових переселенців.

«Ми можемо очікувати нові мутації коронавірусу. Зараз є чимало скупчень людей, які тісно контактують: і під час переселення, і під час перебування в місцях для тимчасово переміщених осіб. А бустерна доза підсилює захист», – наголосила вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «прикрутили» тепло в батареях
Наступна новина Нідерландський суд звільнив двох лучан з СІЗО для участі у війні з РФ
Останні новини
Схожі новини