Ліндеманн вже не потрібен: вагітна Лобода продовжує підливати масло у вогонь

Ліндеманн вже не потрібен: вагітна Лобода продовжує підливати масло у вогонь

Вагітна скандально відома українська співачка Світлана Лобода опублікувала старе відео, на якому цілується з Максом Барських.

"Що ж нас чекає в цьому році", - написала вона під відео.

Шанувальники співачки вирішили, що вона і Макс — дуже красива пара, якій пора вже узаконити стосунки.

Масла у вогонь підлило те, що досі Світлана не назвала ім'я батька дитини. У фанатів з'явилася нова версія.

anna_shapovalova95: "Може вона від нього вагітна ?" julia_shipilova_"Були б гарною парою" your_girl_1569 "Просто бомбезний пара була б" the_saint_sister "Ви така красива пара"larisa_prudius "Давайте вже одружуйтеся!" maria_leus_ "Ви з Максом дуже красива пара".

Нагадаємо, що про кохання Макса до Світлани ЗМІ пишуть вже давно. У 2008 році він показово різав вени з-за цієї любові, а пізніше Лобода знялася з ним в еротичній фотосесії.

Нагадаємо, дочка співачки Світлани Лободи, яка зараз знаходиться в Сполучених Штатах і активно готується стати матір'ю вдруге, 7-річна Єва, випадково видала важливий сімейний секрет, а саме стать малюка.

Зовсім скоро співачка народить ще одну дівчинку і у Єви з'явиться сестричка. Епатажна зірка записала зі своєю дочкою спільне сторі і опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа"Світлана Лобода, активно проводить концерти в Росії, поділилася з шанувальниками відвертими знімками. Про це вона написала в Instagram.

Світлана Лобода показала, як проводить час перед пологами. Фото зроблені на одному з пляжів Лос-Анджелеса, куди поїхала народжувати і записувати нові пісні опальна зірка.

"Сонце світить", - підписала кадри Лобода. Співачка сидить на піску, на тлі вічнозелених пальм, одягнена в темний наряд і в стильних сонцезахисних окулярах.

До речі, живіт співачки на фото непомітний, хоча, за чутками, народити другу дитину вона повинна дуже скоро. Користувачам соцмережі дуже сподобалися ці знімки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Український студент збрехав про свій вік, аби його всиновили у США
Наступна новина Субсидії з сюрпризом: чиновники придумали, як ще потріпати нерви українцям
Останні новини
Схожі новини