«Літаю по салону, падаю, а потім чую: «Заткни рот!»: карколомна поїздка лучанки у маршрутці. ФОТО

«Літаю по салону, падаю, а потім чую: «Заткни рот!»: карколомна поїздка лучанки у маршрутці. ФОТО
фото з допису у Facebook

У Луцьку водій маршрутки спричинив аварійну ситуацію, а на зауваження пасажирки нагрубіянив їй.

Про поїздку в автобусі за маршрутом №11 написала у Facebook користувач Nina Pakhomyuk.

«Чергове європейське обслуговування у маршрутних автобусах: о 10.03 під'їжджають до зупинки «Готель «Україна» маршрутки №28 і перед нею на зупинці, де паркуються тролейбуси, за два метри від тротуару паркується маршрутка №11. Оскільки обидві маршрутки їдуть в сторону ЛПЗ, починаються перегони – водій «11-ки» різко набирає швидкість і повертає на вул Б. Хмельницького. В цей час вулицю пересікає легковий автомобіль, який не зміг зреагувати, що маршрутка так різко набере велику швидкість та й він мусив закінчити свій маневр», – йдеться в дописі.

«Водій маршрутки різко гальмує, я починаю літати по салону, падаю на сидіння, де сидять маленькі діти. При цьому роблю зауваження водію, що не потрібно так різко рушати, коли люди щойно зайшли в салон.

На це чую відповідь, що його підрізав легковий автомобіль, хоча все було з точністю до навпаки – це він мало не спричинив аварію, втікаючи від маршрутки №28. Я попросила адекватно реагувати на мої слова, тому що пасажири після таких поїздок травмуються, а потім довго лікуються, на що отримала відповідь: «Заткни рот!» – продовжує жінка.

«Я доїхала до кінцевої зупинки, підійшла до водія і попросила назвати своє прізвище та ім'я, на що почула відповідь: «Кінцева зупинка». Питаю другий раз про прізвище, водій у відповідь закриває двері, різко розвертається, минає місце відстою і на швидкості летить до наступної зупинки. На мою пропозицію викликати поліцію, єхидно відповів: «Визивай, може тобі поможуть», – розповідає лучанка.

«Я вийшла з маршрутки, при цьому попередивши пасажирів, щоб були обережні, тому що за кермом неадекватний водій, на що почула у відповідь від водія купу лайна. Бог йому суддя, але шкода, що від цієї особи залежить життя пасажирів. А рот, думаю, йому має заткнути перевізник – АТП-1», – резюмує вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в аварію потрапив бус із заробітчанами, постраждали 6 людей
Наступна новина Граната на авто лучанина – навчальна: коментар поліції
Останні новини
Схожі новини