На контролерів у луцьких маршрутках хочуть витратити 1,5 мільйона гривень

На контролерів у луцьких маршрутках хочуть витратити 1,5 мільйона гривень
Фото ілюстративне з відкритих джерел

На роботу контролерів у луцьких маршрутках хочуть витратити 1,5 млн грн. Планується, що перевірку у громадському транспорті вони розпочнуть уже в березні цього року.

Відповідний тендер на закупівлю послуг розмістив виконавчий комітет Луцької міської ради у системі публічних закупівель «Prozorro».

Нагадаємо, раніше «Перший» писав, що у Луцьку створять службу контролерів оплати проїзду у маршрутках. Вона повинна запрацювати вже у березні цього року.

Відтак, виконком Луцької міськради оголосив тендер на закупівлю послуг зі здійснення контролю за оплатою проїзду у громадському транспорті Луцька. Переможець має проводити відповідні перевірки з березня до кінця грудня цього року. За цей період контролери мають відпрацювати 9792 години. Очікувана вартість такої закупівлі – 1,5 млн грн.

Згідно з тендерною документацією, така служба має перевіряти наявність у пасажирів документів на проїзд, перевезення багажу. Також контролюватиметься дотримання ними правил користування громадським транспортом. Крім того, контролери мають право штрафувати пасажирів за відсутність документів на проїзд.

Для здійснення контролю, за погодженням з замовником, будуть формуватись завдання на перевірки, які визначатимуть кількість контролерів, тип транспорту, маршрут та час проведення контролю.

Також, згідно з документами, перевірку проводитимуть чотири групи, які складатимуться не менше, аніж з двох працівників служби контролю. Вони носитимуть бейджі з написом «Контролер Служби контролю», на якому також буде зазначене прізвище та ім’я. Крім того, контролери носитимуть форму, яку попередньо погодять з замовником, та матимуть нагрудний відеореєстратор. При цьому вони матимуть право фіксувати на відео перевірку.

Такі контролери також перевірятимуть службу контролю перевізників у громадському транспорті та проводитимуть перевірки поряд з ними. Також вони контролюватимуть дотримання фінансової дисципліни перевізником. А у разі порушень на нього буде складатись відповідний акт. Також такі контролери, за потребою замовника, зможуть проводити обстеження пасажиропотоку.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 3 березня. Аукціон розпочнеться уже 4 березня.

Нагадаємо, у Луцьку затвердили переможців конкурсу на перевезення пасажирів п’ятьох маршрутів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку суд оштрафував п’яного пішохода, якого збив автомобіль
Наступна новина Врятував двох хлопців, третього не встиг: деталі трагедії на Волині
Останні новини
Схожі новини