Локдаун в Україні: Криклій розповів, чи зупинять транспорт

Локдаун в Україні: Криклій розповів, чи зупинять транспорт
Фото ілюстративне

Під час консультацій щодо введення жорсткішого карантину питання закриття транспорту не піднімається.

Про це в ефірі Сніданку з 1+1 розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій, пише ТСН.

«Навіть ті країни, які вводили деякі обмеження щодо функціонування різних галузей транспорт залишається працювати. Це артерія в першу чергу для економіки. Інакше важко діову активність підтримувати. Я наполягатиму, щоб транспорт залишався робочим», – сказав міністр.

За його словами, не планується обмежувати будь-який транспорт: міські, внутрішньообласні, міжміські перевезення та залізниця будуть працювати. Внутрішні перельоти скасовувати не будуть, що стосується міжнародного авіасполучення, то варто брати до уваги ситуацію в іншій країні.

«Окремі випадки можливі, але вони не розглядалися. Тривають консультації щодо введення більш жорсткого карантину, але фінальних дат немає», – наголосив очільник міністерства інфраструктури.

На запитання, хто матиме права користуватися транспортом, міністр сказав: «Ви пам’ятаєте, як обмежувалося (транспорт – Ред.) на початку, коли критична інфраструктура працювала. Виходити треба із раціонального підходу. Умовно, якщо не треба їхати на роботу, бо карантин, чи до торгового центру,бо він закритий, то і навантаження на транспорт менше. Тому люди пересуватимуться переважно із бізнес-потреб».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я не знаю, як пацієнтів з групи ризику можна лікувати телефоном», - волинська лікарка
Наступна новина ВООЗ вперше з вересня зафіксувала зменшення випадків коронавірусу за тиждень
Останні новини
Схожі новини