У РНБО розповіли про плани карантинних обмежень в регіонах

У РНБО розповіли про плани карантинних обмежень в регіонах

Запровадження локдауну в Україні наразі не розглядається. Обмеження вводитимуть територіально. Секретар РНБО наголосив на особистій відповідальності громадян за своє здоров'я.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов сказав у інтерв'ю «РБК-Україна», пише ТСН.

"Ми поки не бачимо того, що локдаун буде вводитися. Територіально будуть певні обмеження", - повідомив Данілов.

Він наголосив, що відповідальність за дотримання карантинних правил лежить не тільки на органах місцевого самоврядування, а здебільшого на громадянах.

"Відповідальність громадян за своє життя і здоров'я повинна бути зведена в абсолют. І це стосується не тільки COVID, ми можемо масу наводити прикладів", - сказав секретар РНБО.

Він додав, що президент Володимир Зеленський щопонеділка проводить великий селектор щодо обмежень і ситуації з коронавірусом. За його словами, "там відбуваються неприємні розмови, без сорому у виразах".

Нагадаємо, українці можуть запобігти локдауну, а також вберегти себе від тяжких наслідків коронавірусу завдяки вакцинації.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за вихідні трапилося дві смертельні аварії. Де
Наступна новина Якою буде погода в останній тиждень жовтня
Останні новини
Схожі новини