Бізнес-леді з Луцька зворушливо привітала чоловіка з річницею

Бізнес-леді з Луцька зворушливо привітала чоловіка з річницею

Власниця відомої студії татуажу у Луцьку Юліана Дружиніна привітала свого чоловіка з річницею весілля.

Про це пише Таблоїд Волині. 

«Сьогодні у нас річниця нашого весілля! За ці малі ще роки ми багато чого зробили для подальшого свого майбутнього, багато де подорожували, всі мрії з ним стали реальними, він завжди спокійно реагує коли я роблю нові кроки, а голова постійно димить від фантазій, щось придумати, навіть коли йшла на чемпіонат світу, боялась, Він сказав – ЙДИ! Значить вірив в мене, не так як я в себе» – пише Дружиніна. 

«Завжди говорить: «ти ж знаєш, що найкраща, не одружився б на тобі». Правда, коли знімаю вії, говорить на мене «марсик». Це всі слова, якими він міг мене обізвати. Ми починали все дуже не легко: любов, пристрасть, колись навіть говорили, що можна писати книгу про нас, історія велика, тут все не опишу навіть, ми зрозуміли, що таке кохання справжнє, він той чоловік, якого я хотіла все життя, це найкращий друг, батько моїм синам в нього море сил, терпіння на правильне виховання їх як чоловіків, ось тільки є ще одна мрія, для якої робиться рожева кімната.

І мрії здійснюються! Хай Бог оберігає нашу сім'ю, від усяких злих, заздрісних людей. P.s скажу, що б ви не хотіли і як ви будете уявляти своє життя, воно невідмінно таким буде! А ми поки продовжуємо будувати свою казку далі....» – написала Юліана. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий модельєр з Луцька розповів, чому повернувся працювати у рідне місто
Наступна новина Луцький «Промінь» повернув парковку
Останні новини
Схожі новини