Лучан та гостей міста запрошують на концерт гурту «MOTANKA»

Лучан та гостей міста запрошують на концерт гурту «MOTANKA»

30 березня 2018 року у Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Шевченка відбудеться презентація альбому гурту «MOTANKA».

На вас чекає яскравий перформенс, що поєднає у собі рок-композиції із сучасним театром і новітнім світловим та звуковим обладнанням. Презентація альбому включає потужний вокал у поєднанні з інструментами - бас-гітарою, електрогітарою, цимбалами, барабанами та окаринами.

Гурт підготував музичну програму із театральними міні-постановками від художнього керівника театру “Коло Лесі”, Заслуженої артистки України Світлани Органісти.

Квитки можна придбати у касі драмтеатру, а також на сайті https://kasa.in.ua 

Довідково:
Гурт «MOTANKA» розпочав свою діяльність у Луцьку у 2016 році, потім продовжив свій розвиток у Берліні, де музиканти були фіналістами трьох музичних конкурсів «Emergenza», «SPH» та «Dittrock».

Зараз одночасно готується реліз кліпу на пісню «Верба» та реліз альбому, що був записаний в Берлінській студії звукозапису на плівку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День числа Пі: 14 березня святкують найматематичніше свято світу
Наступна новина У Тернопілі у відділені одного з банків недорахувалися 10 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини