У Тернопілі у відділені одного з банків недорахувалися 10 мільйонів гривень

У Тернопілі у відділені одного з банків недорахувалися 10 мільйонів гривень

У Тернополі в відділенні одного з банків виявили нестачу майже на 10 млн грн.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, перевірка у відділення прийшла без попередження, її надіслали представники головного офісу банку.

Ревізори виявили нестачу у понад 7 млн грн, майже 70 тис. доларів та 17,6 тис. євро. Про відсутність великої суми грошей в обласне управління поліції повідомив представник головного столичного офісу фінансової установи. На місце ймовірного злочину виїжджала слідчо-оперативна група та поліцейські детективи. 

За словами керівника відділу розслідуванння особливо тяжких злочинів слідчого управління Юрія Барабана, коли виявили нестачу грошей, працівники установи комусь зателефонували і частину коштів – 3,5 млн грн – вони повернули у банк. Ще 6,4 млн грн досі не повернуто. Касир свою причетність до зникнення великої суми заперечує. 

Працівники поліції встановлюють, куди ділися гроші з банку. Зокрема, відпрацьовують версію щодо співпраці керівника відділення з людьми, які займаються незаконною торгівлею іноземною валютою. 

Учора даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ст. 191 ч. 5 ККУ (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, якщо вони вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан та гостей міста запрошують на концерт гурту «MOTANKA»
Наступна новина Лучан зігріють сильними фільмами
Останні новини
Схожі новини