Лучан закликають поділитися із солдатами «великодніми» продуктами

Лучан закликають поділитися із солдатами «великодніми» продуктами

9 і 10 квітня з 12:00 до 15:00 на Театральному майдані міста Луцьк відбудеться збір продуктів та пасхальних страв, які ми несемо освячувати у ніч Великодня. Усі продукти, гостинці будуть передані та відправлені бійцям на Схід. Про це інформує Громадська організація «Сучасна Волинь» у «Фейсбуці», передає газета Волинь.

«У другий та третій день Пасхи ми чекаємо вас на Театральному майдані міста Луцьк!  Давайте разом зберемо Великодній кошик для солдат, - зазначають волонтери. – Сідаючи за Великодній стіл ми маємо пам’ятати , що на сході наші хлопці сидять в окопах та тримають лінію оборони, щоб ми жили під мирним небом.»

Можна приносити не швидкопсувні продукти:
- Паска
- Крашанки 
- М’ясні вироби ( сало , шинка , ковбаса т. ін. )
- Печиво та цукерки
- Фрукти та сухофрукти 
- Мед
та ін. продукти ( чай, кава, м’ясні консерви, макаронні вироби, крупи)

«Пасха – день Воскресіння Христового , перехід від смерті до життя, від зла до свободи, любові й добра. Кожен з нас готується до цього свята по особливому. Але всі ми традиційно печемо паски , красимо крашанки готуємо багатий не пісний стіл – символ небесної радості і символ вечері Господньої. Та сідаючи за Великодній стіл ми маємо пам’ятати , що на сході наші хлопці сидять в окопах та тримають лінію оборони , щоб ми жили під мирним небом. Опісля дня Великодня у Світлий Понеділок не забудь про наших хлопців, прихопи з собою паску чи крашанку, бо дай цукерку і обов’язково не забудь про частинку свого вогника, свого тепла!» - закликають активісти.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оголошено початок конкурсу на найкращий промо-ролик про Ковель
Наступна новина Хресний хід в рожищенській районній лікарні
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні