Оголошено початок конкурсу на найкращий промо-ролик про Ковель

Оголошено початок конкурсу на найкращий промо-ролик про Ковель

Презентаційний відеоролик про Ковель зніматимуть з нагоди 500-річчя надання місту Магдебурзького права.

Свої роботи на конкурс зможуть представити всі охочі, а організаційний комітет вже відбере найкращі. Головне, щоб вони відповідали усім пунктам Положення конкурсу презентаційних відеороликів, яке мають намір затвердити на черговому засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради, що відбудеться вже цього четверга. 

У проекті Положення відмічається, що кожному учаснику надається  можливість представити до трьох власних відеороликів. Кожен тривалістю не повинен перевищувати 3 хвилин.

Автор, за задумом оргкомітету,  має показати всю красу і велич міста, його туристичний потенціал, архітектурні пам’ятки та визначні місця.

Переможців конкурсу оцінюватимуть за 20-бальною системою, зокрема, акцентуватимуть увагу на оригінальності створення ролика, використання власних відеоматеріалів, художнє його оформлення, глибині змісту роботи тощо. 

Переможці та призери отримають Дипломи і грошові винагороди. А саме: за перше місце – 5 тисяч гривень, друге оцінюється у 3 тисячі та третє – 2 тисячі гривень. 

А офіційне відзначення авторів кращих відеороликів відбудеться 1-го липня цього року в рамках відзначення 500-річчя надання місту Магдебурзького права.  

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» затримали іноземного шахрая та викрадену іномарку
Наступна новина Лучан закликають поділитися із солдатами «великодніми» продуктами
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні