Лучан запрошують на навчання у фотошколу

Лучан запрошують на навчання у фотошколу

Луцький фотограф Ярослав Близнюк та фотостудія «ЯРКО» запрошують усіх охочих на навчання цьому ремеслу.

Набір у школу стартує 25 вересня о 18.30 за адресою: проспект Відродження 49а, фотостудія «ЯРКО».

Як ідеться на офіційній сторінці, курс розрахований на людей із різними підходами до фотографування: від базових навичок для любителів до всієї системи знань та навичок для професіоналів.

I. «Фотографія – це просто»

Кому підійде цей курс?

Тим, хто лише починає свій шлях як майбутній фотограф, а також тим, хто вже «щось знає та вміє». Під час навчання ви зможете отримати основні знання про те, як створити якісну фотографію та довести її до бажаного результату. Обговорюватимуться композиційні аспекти, технічні характеристики, обробку та ретуш, роботу зі світлом, основи студійної зйомки. У нас не буде сухої теорії, тільки практика для конкретного результату. У цьому нам допомагатимуть моделі, попрацювавши з якими ви вже матимете стартове портфоліо своїх робіт. Завдяки навчанню на цьому курсі ви по-новому осягнете можливості фототехніки, а також зрозумієте, що таке справді якісне фото.

II. «Фотографія як ремесло»

Фотографування як основна чи додаткова робота. Цей курс створений для тих, хто цілеспрямовано обирає фотографію як засіб заробітку. Food-зйомка, сімейна фотосесія, fashion-зйомка, репортаж, особливості зйомки весілля... Ви навчитесь не тільки робити якісніші фото, а й здобудете нові навички комунікації із потенційними клієнтами.

III. «B2B»

Курс розрахований на підприємства та компанії, адаптується під конкретні потреби Вашого бізнесу. Навчання персоналу. Консультації з підбору техніки, фотоаксесуарів і облаштуванню фотозон.

«Ми пропонуємо цілий комплекс занять, які допоможуть вам насправді освоїти всі основні аспекти фотографії та здобути необхідну базу, щоб насправді якісно фотографувати і навіть заробляти цим на життя. Також готові працювати із бізнесом, щоб навчити ваших працівників проводити якісну зйомку», – відзначає Ярослав Близнюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Негода пошкодила ілюмінацію на алеї парасольок у Луцьку. ФОТО
Наступна новина У Луцьку готуються до встановлення валідаторів у транспорті. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини