У Луцьку готуються до встановлення валідаторів у транспорті. ВІДЕО

У Луцьку готуються до встановлення валідаторів у транспорті. ВІДЕО

У Луцькраді вкотре взялися за питання безготівкової оплати проїзду.

Задля зручності лучан та контролю потоку пасажирів у громадському транспорті планують встановити валідатори а людям видати спеціальні картки, – йдеться в сюжеті Сфери ТВ.

Програма автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів у громадському транспорті Луцька передбачає здійснення безготівкової оплати проїзду в маршрутках та тролейбусах за допомогою валідаторів, які працюватимуть в режимі он-лайн.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов каже, аби система належно запрацювала, слід створити спеціальний відділ контролю. Пасажирів, які намагаються проїхатись «зайцем», штрафуватимуть у 20-ти кратному розмірі від вартості квитка.

Однак, за словами Володимира Степанова, спочатку потрібно запустити систему, а лише потім залучати в роботу контролерів.

Нагадаємо, на всю систему безготівкової оплати у тролейбусах й маршрутках Луцька потрібно не менше 65-ти мільйонів гривень.

Депутат Микола Яручик вніс пропозицію, аби до того як питання обговорять на сесії, управління транспорту взяло до уваги напрацювання щодо того, яким цей сервіс бачать лучани.

Володимир Степанов відповів, що не проти розглянути і цю пропозицію. До слова, після того як питання пройде через сесію, планують розробити нові правила користування громадським транспортом, а містян та мешканців прилеглих громад запрошують до їх обговорення, яке вже у четвер відбудеться у Луцькому ЦНАПІ.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують на навчання у фотошколу
Наступна новина Прокурор Волині представив своїх заступників
Останні новини
Схожі новини