Лучан запрошують смачно та вигідно пообідати

Лучан запрошують смачно та вигідно пообідати

У «Карабасі Барабасі» оновили меню бізнес-ланчів. Доступно пообідати можна у будні всього за 59,90.

Для тих, хто щодня ходить на роботу в офіс питання обідів завжди актуальне. Адже часто немає можливості взяти щось з собою, а «перекусити на ходу» - не вельми корисно для здоров’я.

Тож варто шукати місця, де можна смачно й доступно поїсти. Саме тому у всіх закладах «Карабас Барабас» є меню бізнес-ланчів. Аби страви не набридали, воно дуже адаптоване та змінюється щомісяця.
Для прикладу, не зважаючи на те, який ланч ви хочете, першу можна обрати будь-яку. Для прикладу, зараз в меню червоний та зелений борщ, або бульйон.

Також є три пропозиції – «Ланч від Буратіно» - картопляне пюре, биточки з грибами та салат. До «Ланчу від Дуремара» входить картопля по-білоруськи та філе скумбрії (до речі, ідеально підійде до посту), а також салат з моркви. А от в «Ланчі від Мальвіни» - гречка й тушковані курячі шлуночки, а також, звісно салат. Окрім того, до ланчів додається хліб та узвар.

Вартість таких обідів усього 59,90. Тож пообідати з 12 до 15 години можна за адресами: Волі,48, Молоді, 14а та Винниченка,4. До речі, комплекси можна замовити й з доставкою на роботу, якщо у вас немає часу вийти.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дубілет може повернутися в уряд
Наступна новина Найближчим часом закриватимемо школи через коронавірус, – головний санітарний лікар України
Останні новини
Схожі новини