Дубілет може повернутися в уряд

Дубілет може повернутися в уряд
Дмитро Дубілет

Колишній міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що наразі продовжується обговорення його подальшої роботи в уряді.

Про це він повідомив на своїй Facebook-сторінці, пише Українська правда.

«Щодо моїх планів. Більшість проектів, якими я займався, не завершено. А нічого так не болить, як відчуття загубленого часу через незавершені проекти. Ми будемо обговорювати, у якому форматі я продовжу працювати в уряді. Якщо продовжу», – написав він.

Також Дубілет подякував своїм колишнім колегам.

Нагадаємо,  4 березня Верховна Рада відправила у відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука та його уряд. А також проголосувала за призначення нового складу уряду, який очолює Денис Шмигаль.

Дмитро Дубілет – український бізнесмен, екс-IT-директор Приватбанку, співзасновник мобільного банку monobank.
Його призначили, як і весь уряд Олексія Гончарука, у вересні 2019 року. Від початку роботи Дубілет боровся із зайвою документною тяганиною в уряді.
Він став ініціатором оцінки чисельності наявного населення України та виступав проти звичайного перепису через високу собівартість. 
Крім того, ексміністр займався ревізією будівель уряду. Зокрема, він виявив і закрив у приміщеннях Кабінету Міністрів перукарню, відділення Ощадбанку.
Також він заявив, що уряд віддасть під приватизацію 4-5 занедбаних держбудівель у центрі Києва, які використовуються неефективно.
 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як реорганізують Волинський обласний тубдиспансер
Наступна новина Лучан запрошують смачно та вигідно пообідати
Останні новини
Схожі новини