Лучанам показали, як творяться мультики. ФОТО

Лучанам показали, як творяться мультики. ФОТО

У Луцьку відбувся фестиваль анімаційного мистецтва та мультиплікації «Задзеркалля».

Відвідувачі заходу могли відвідати лекції найкращих аніматорів, сценаристів, ілюстраторів та режисерів, а також переглянути найкращі анімаційні роботи від українських виробників, – повідомляють організатори.

На екранах було все – від класичного повнометражного мультфільму «Викрадена принцеса», на прикладі якого режисер Олег Маламуж продемонстрував етапи, особливості та помилки створення повнометражного 3D, до короткометражних робіт у стилі арт-хаус, представлених на міжнародному конкурсі «Linoleum».

Серед лекторів – Андрій Атаманчук та його спіч про авторське право, Роман Дзвонковський та виробництво декорацій, Даня Малюга і знайомство зі stop-motion, Ярослав Войцешек про мистецтво сценарної роботи та багато інших, не менш яскравих і талановитих спікерів.

Відвідувачі фестивалю мали нагоду не лише послухати і набратись досвіду теоретичного, але й спробувати себе у майстер-класах, протестувати всі недоліки та переваги технологій віртуальної реальності і, зрештою, просто приємно провести час за переглядом унікальних мультфільмів із нестандартними сюжетами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За порушення продажу підакцизних товарів волинські підприємці заплатять понад 4 мільйони штрафу
Наступна новина Осінній Ковель та ЖК «Парковий квартал» з висоти пташиного польоту. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини