Лучанам вертають відремонтовану після аварії техніку. Люди кажуть: не чекали так швидко

Лучанам вертають відремонтовану після аварії техніку. Люди кажуть: не чекали так швидко
Енергетики повертають техніку лучанам. Фото прес-служби «Волиньобленерго»

У Луцьку працівники працівники ПрАТ «Волиньобленерго» почали повертати людям відремонтовану побутову техніку, яка вийшла із ладу після аварійної ситуації, що сталася увечері четверга, 2 травня.

Тоді, нагадаємо, через аварію на трансформаторній підстанції у мікрорайоні Вересневе майже 200 будинків залишилися без електроенергії.У людей вишли з ладу близько 90 побутових приладів – тюнерів, телевізорів, пральних машин, холодильників тощо. Енергетики заявили, що усю техніку відремонтують за власний кошт.

Як розповів начальник реконструкції будинкових вводів ПрАТ «Волиньобленерго» Василь Янко, в першу чергу взялися за техніку, яка потрібна людям щодня. Наприклад – холодильники. «Домовилися з сервісними центрами, одні мікрохвильовки ремонтують, інші – холодильники, інші  пральні магшини» - розповів енергетик журналістам «Суспільного».

 
Відремонтована техніка

Працівники “Волиньобленерго” повертають відремонтовані електроприлади, які зіпсувалися у лучан після аварії у мікрорайоні Вересневе. Нагадаємо, через різкий перепад напруги 2 травня без електроенергії лишилося дві сотні будинків.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 7 May 2019

У прес-службі «Волиньобленерго» кажуть: аварію ліквідували вже наступного дня, і відразу бригади «Волиньобленерго» почали реєструвати техніку, що вийшла із ладу, для ремонту.

Виявилося, що побутові прилади постраждали не у всіх будинках, це переважно тюнери і роутери.

У вівторок, 7 травня працівники «Волиньобленерго» віддали першу партію відремонтованої техніки.  Повернули понад 10 одиниць – модеми, роутери, стабілізатори напруги, мікрохвильові печі та одну  пральну машину.

Решту обіцяють повертати частинами до кінця цього тижня.

Фото – прес-служби «Волиньобленерго»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Струмочку» залишився непроданим один збудований котедж. Встигніть купити
Наступна новина У Жидичині біля церкви хочуть зробити велику площу і поставити пам'ятник
Останні новини
Схожі новини