Лучани масово приносять усе необхідне у пункти збору товарів для тероборони

Лучани масово приносять усе необхідне у пункти збору товарів для тероборони

Лучани надають шалену підтримку теробороні. На пункти допомоги для добровольців, які боронять обласний центр Волині, йдуть тисячі людей. Наразі підбити хоч якість підсумки дня нереально. Але потреби перекриваються, причому майже завжди – у повному обсязі.

За словами заступника начальника департаменту  молоді та спорту Андрія Булковського, сьогодні усі пункти збору товарів першої необхідності для тероборони працювали у швидкому режимі прийому/видачі усього необхідного.

Роботу пунктів забезпечували чимало доровольців, значна частина яких – зі спортактиву міста, представники численних спортивних федерацій, та, звичайно, співробітники департаменту.

Роботу побудували так, що старші на блокпостах робили заявку, а на точках пройому оформляли видачу відповідно до цього документу.

Наразі потреби забезпечуються вчасно, і переважно – у повному обсязі.

«Люди вражають. Несуть і харчі, про які просив у відповідних зверненнях міський голова Ігор Поліщук, і речі, необхідні для задоволення інших потреб членів тероборони. Це і предмети гігієни, і шкарпетки, і спальники з кариматами. Доєднуються і звичайні громадяни, і керівники різних підприємств та закладів. Тому трапляються маленькі людські дива.

Наприклад, ми сказали про потребу у рукавицях – нам її перекрили однією доставкою. Треба було тонни піску – нам його привезли, звантажили та понасипали образу по мішках. Мішків теж з одного місця привезли одразу кілька тисяч. Ми точно захистимо своє місто, як і всю Україну», – розповів він.

Також перекривається величезна потреба у довезенні автомобілями всього необхідного. По-перше, зголошуються волонтери. А ще чимало людей приносять картки на пальне, чим дуже допомагають у цій роботі.

Луцьк забезпечує потреби тероборони

Щодо ситуації на центральному пункті збору, який дислокується у драмтеатрі, то лучанка Анна Єкименко-Поліщук написала у себе на фейсбук-сторінці, що біля театру рух більший, ніж у свята.

«Усі привозять їжу, медикаменти, пальне, порожні пляшки . Волонтери допомагають перерахувати ковідну тисячу на армію. Люди допомагають носити і пакувати.Ми переможемо, бо це наш дім», – впевнена вона.

До слова, чимало необхідного позносили ще вчора.

«Лише за кілька годин роботи на один центральний пункт збору ТПН люди принесли величезну кількість допомоги, яка якнайшвидше буде передана для потреб тероборони», – писав про це у себе на сторінці Ігор Поліщук.

Пункти продовжать роботу і завтра. Їхні адреси:
Центральний пункт збору ТПН за адресою: місто Луцьк, Театральний майдан, 1
Приміщення Обласного музично-драматичного театру.
Графік роботи: щодня, без вихідних з 8.00 до 20.00
Пункти збору у мікрорайонах міста:
- Приміщення «Стріла» КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради»
м.Луцьк, бульвар Дружби Народів, 13а
- Приміщення «Олімпія» КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради»
м.Луцьк, пр-т Відродження, 39
- Приміщення «Білий м’яч» КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради»м.Луцьк, вул. Конякіна, 35
- Приміщення «Одісей» КЗ «ЛМЦФЗН«Спорт для всіх» Луцької міської ради»
м.Луцьк, вул. Наливайка, 10
- Приміщення «Юність» КЗ «ЛМЦФЗН«Спорт для всіх» Луцької міської ради»
м.Луцьк, пр-т Президента Грушевського, 12
- Приміщення «Атлет» КЗ «ЛМЦФЗН«Спорт для всіх» Луцької міської ради»
м.Луцьк, вул. Степана Бандери, 13
Графік роботи: щодня, без вихідних з 9.00 до 17.00
Телефони для довідок Центрального пункту збору: 777939, 722070, 066 0502344

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Федоров створює ІТ-армію
Наступна новина Укрзалізниця теж сказала: «Російський поїзд іди нах*й»
Останні новини
Схожі новини