Лучани нарікають на відсутність 14-ої маршрутки

Лучани нарікають на відсутність 14-ої маршрутки

Понад 200 лучан звернулися до депутата Луцької місьради Миколи Романюка у зв'язку з відсутністю маршрутки №14 на рейсі.

Як повідомив депутат, до нього колективно звернулись мешканці житлового мікрорайону ЛПЗ з численними проханнями щодо відсутноті маршрутних рейсів №14 від ЛПЗ до КЗ «Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги №3», – про це пише «ВолиньUA».

Заявники просять вирішити проблему доїзду до дільничної поліклініки та до госпіталю ветеранів війни. Як повідомляють мешканці, через системну відсутність маршруту №14 на рейсі, у людей виникають проблеми з доїздом до лікарні, тому їм постійно доводиться добиратися з пересадками, а це створює додаткові витрати та фізичні навантаження.

«Лучани вже неодноразово зверталися до міської влади та чиновників з даною проблемою, однак результативного вирішення й досі немає. Сьогодні заявники зібрали понад 200 підписів за відновлення повноцінного функціонування даного маршруту №14», - повідомив депутат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинських селян рак виявляють здебільшого на останніх стадіях
Наступна новина На Волині авто розчавило водія, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини