У Луцьку на маршрут №30 виїхало вісім автобусів

У Луцьку на маршрут №30 виїхало вісім автобусів
Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Луцьку на міський автобусний маршрут №30 «Богушівка - Забороль - вулиця Карбишева» 10-го лютого виїхало вісім автобусів марки «Богдан» тимчасового перевізника ТОВ «БестЛенадГруп».

Про це повідомив начальник відділу транспорту Луцької міської ради Віктор Главічка, - пише прес-служба Луцької міської ради.

«Цей маршрут організовано виконавчим комітетом Луцької міської ради на численні прохання мешканців громади. Схема руху автобуса охоплює села Богушівка та Забороль, а також головні вулиці та проспекти міста. Зокрема, маршрут проходить вулицями Володимирська, Ковельська, Глушець, проспектом Волі, вулицею Рівненська, проспектами Відродження, Молоді та Соборності, вулицями Гордіюк, Конякіна та Карбишева», – йдеться у повідомленні.

Тим часом на маршрут №30 оголошено конкурс на перевезення пасажирів, який відбудеться у квітні цього року. Згідно умов, на маршрут пропонуються автобуси екологічного стандарту не нижче Євро-5.

За словами Віктора Главічки, поряд з міським маршрутом, функціонують й автобусні маршрути №251 «Підгайці-Забороль» та №150 «Підгайці — Луцьк», які на 90% проходять територією Луцької громади. Саме існування цих маршрутів стало причиною того, що попередній перевізник, який здійснював обслуговування маршруту №30 великогабаритними автобусами, відмовився від перевезень пасажирів. 

Нагадаємо, раніше внесли зміни в схему руху автобусного маршруту №30. Крім того, 2 лютого у Луцьку затвердили переможців конкурсу на перевезення пасажирів п’ятьох маршрутів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині кількість диких тварин визначають за допомогою безпілотників
Наступна новина Біля Луцька у пожежі загинули двоє чоловіків
Останні новини
Схожі новини