Лучани просять, аби маршрутка №3 їздила за старою схемою руху

Лучани просять, аби маршрутка №3 їздила за старою схемою руху
Фото - ілюстративне (джерело: Волинські Новини)

У Луцьку просять, аби маршрутка №3 їздила за старим графіком та маршрутом.

Відповідне прохання зареєстрував лучанка Олена Приступа на платформі «Відкрите місто».

У зверненні йдеться про те, що на засіданні виконкому, що відбулось 06 лютого, було внесено зміни у схему руху автобусного маршруту №3 в частині проїзду автобусів по вулицях Набережній, Шевченка, Чернишевського замість вулиці Ковельської.

«Це означає, що значна частина містян, що проживають в районі вулиць Спиртзаводу лишаються без можливості вчасного доїзду до дошкільних закладів, шкіл, університетів та місць роботи, так як у маршрут № 22 в час пік важко потрапити, маршрут № 31 їздить не часто та й маршрут його не співпадає з колишнім маршрутом № 3», – пише авторка звернення.

«А ще ж є люди, які хочуть відвідати міське кладовище. Тролейбус ходить 1 раз в дві години.. Я розумію, що треба людей і з Чернишевського забирати, але ж для чого було знімати 47 маршрут, який і так завжди був переповнений? Прошу врахувати прохання мешканців та повернути стару схему руху маршруту № 3», – просить вона.

Нагадаємо, окрім цього, у Луцьку більше не будуть курсувати маршрутки №47 та №23.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині затримали банду, яка вкрала з банкомата 600 тисяч гривень. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина На Волині відстрілюватимуть диких кабанів через африканську чуму свиней
Останні новини
Схожі новини