Лучани просять відновити маршрут №23

Лучани просять відновити маршрут №23

Лучани просять забезпечити транспортне сполучення між вулицею Карпенка-Карого і вулицею Задворецька, відновивши маршрут №23.

Відповідну петицію до місцевої влади розмістила Віта Романюк.

Авторка вважає, що маршрут варто відновити у зв'язку з початком навчального року, що зумовлює різке збільшення пасажиропотоку, похолоданням, а також задля забезпечення перевезення мешканців 55-го мікрорайону.

"Жителі вул. Задворецька та Карпенка Карого не мають можливості доїзду до шкіл, садочків, місця роботи, центральних вулиць міста", – пише жінка.

Пропонують таку схему руху: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів (Шота Руставелі) із кінцевою зупинкою у селі Рованці.

У зворотному напрямку за схемою: село Рованці (Шота Руставелі), Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна.

Читати також: У Луцьку через ремонт проспекту Соборності транспорт курсуватиме інакше


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хлопець кинувся під колеса автомобіля
Наступна новина Почали вкладати верхній шар асфальту: як триває ремонт проспекту Соборності в Луцьку
Останні новини
Схожі новини