У Луцьку змінюється маршрут автобусів № 25 та 30: як їздитимуть

У Луцьку змінюється маршрут автобусів № 25 та 30: як їздитимуть
Фото ілюстративне

З 30 березня у Луцьку відновлює рух автобус №25. Також внесено зміни до автобусних маршрутів № 25 та № 30,

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

До проведення конкурсу та затвердження його результатів по автобусному маршруту №25 призначено тимчасовим перевізником ТОВ “Бест Ленад Груп”.

Також, враховуючи численні звернення жителів сіл Великий Омеляник, Забороль, Богушівка та вулиці Володимирської міста Луцька, ухвалено рішення про зміни з 30 березня на автобусних маршрутах №25 (Карбишева – с. Великий Омеляник) та №30 (с. Богушівка – Карбишева).

Шлях проходження автобусів за маршрутом № 25:

у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська, с. Великий Омеляник;

у зворотному напрямку: с. Великий Омеляник, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та у с. Великий Омеляник).

Шлях проходження за маршрутом № 30:

у прямому напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева;

у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська, с. Забороль, с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева та у с. Забороль, с. Богушівка).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Верховну Раду внесли проєкт про заборону РПЦ
Наступна новина Футболіста Тимощука позбавили звання почесного громадянина Луцька
Останні новини
Схожі новини