Лучани провели в останню дорогу трьох полеглих за Україну Героїв

Лучани провели в останню дорогу трьох полеглих за Україну Героїв

У Луцьку сьогодні 16 червня попрощалися із загиблими Героями Іваном Бондаруком, Сергієм Доценком та Геннадієм Сижуком.

Сьогодні у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбувся чин похорону бійців, які загинули 10 та 11 червня під час виконання бойових завдань із захисту територіальної цілісності та незалежності України в Запорізькій та Донецькій областях, інформує Луцькаи міська рада. 

Провести Героїв в останню дорогу прийшов Луцький міський голова Ігор Поліщук, побратими військовослужбовців, а також сотні лучан.

Івана Бондарука та Геннадія Сижука поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Сергія Доценка - на кладовищі у селі Липляни.

Довідково:

Бондарук Іван Вікторович (05.03.1991 року народження). Загинув 10 червня у населеному пункті Лобкове Василівського району Запорізької області.

Доценко Сергій Олександрович (13.03.1980 року народження). Загинув 11 червня поблизу населеного пункту Левадне Пологівського району Запорізької області.

Сижук Геннадій Сергійович (24.06.1972 року народження). Загинув 10 червня в районі населеного пункту Благодатне Бахмутського району Донецької області.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким!

Вічна пам‘ять, честь і шана Героям!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна забрала життя ще одного Героя з Волині
Наступна новина Щоб допомогти ЗСУ: луцькі студенти взялись розмальовувати використані гільзи
Останні новини
Схожі новини