На Волині в останню земну дорогу провели 24-річного Захисника. ФОТО

На Волині в останню земну дорогу провели 24-річного Захисника. ФОТО

У Колодяжненській громаді 10 серпня провели в останню земну дорогу захисника з Уховецька Володимира Кондратюка.

Про це повідомили на сайті громади. 

Військовий народився у селі Ломачанка, рано втратив батьків, тож після цього мешкав із сестрою Юлією в Уховецьку. Після закінчення школи пішов служити в армію. У липні торік тримав повістку і без вагань пішов захищати Україну. Солдат служив у механізованому батальйоні, де був навідником. Отримав тяжке поранення на полі бою. 6 серпня у військовому шпиталі Запоріжжя перестало битися серце Героя.

9 серпня Володимир Кондратюк повернувся додому «на щиті» . Односельчани та всі небайдужі жителі населених пунктів, якими рухався  траурний кортеж, зустрічали полеглого воїна навколішки і зі слізьми на очах. Біля батьківської оселі у Ломачанці зібралися рідні, знайомі та односельчани військового, щоб віддати останню шану Герою. 

Щирі співчуття рідним висловив сільський голова Віталій Кашик. Він подякував жителям громади, які прийшли розділити біль від тяжкої втрати з рідними і близькими військового. Поховали Володимира на місцевому кладовищі під звучання Гімну у виконанні військового оркестру.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Севастопольську бригаду, яка базується в Луцьку, перейменували
Наступна новина На Волині перевіряють маршрутки: які порушення зафіксували
Останні новини
Схожі новини