Лучани спільно з депутатом міськради зроблять спортивний майданчик

Лучани спільно з депутатом міськради зроблять спортивний майданчик

У Луцьку на одній із вулиць зроблять спортивний майданчик за підтримки депутата Луцької міської ради.

Про це йшлося 2 травня під час зборів мешканців будинків Арцеулова 9 та 11, на яких вони звернулися до депутата Луцькради Сергія Шкоди.

Територія, на якій планують зробити спортивний майданчик

Власники квартир розповіли, що раніше на цьому місці був баскетбольний майданчик, проте чомусь тут замість того, щоб відновити його, облаштували зону для збору сміття.

«Раніше тут була прекрасна зелена зона, майданчик. Ми навіть вирішили не користуватися нашими городами, а на користь дітей залишити це місце. Цю територію колись для своїх дітей облаштовували військові», – згадує мешканка одного із будинків.

Мешканці будинків

Нагадаємо, саме ці смітники планують перенемістити на вулицю Привокзальну у зв’язку з тим, що біля них збираються безхатченки, а близько цих баків діти грають у футбол.

У свою чергу Сергій Шкода пообіцяв, що напише звернення в департамент сім’ї, молоді та спорту, аби вони зробили документи на цей спортивний майданчик. Коли департамент дасть концепцію, як це буде виглядати, то депутат разом із мешканцями спільно зроблять його.

«Ми писатимемо звернення, щоб на місці, де були сміттєві баки, облаштувати спортивний майданчик. Наразі думатимемо, як саме він виглядатиме. Можливо, залучимо до процесу і міську раду, але все ж таки варто, щоб і мешканці вклалися коштами, бо тоді вони цінуватимуть те, що зроблять», – переконаний Сергій Шкода.

Також депутат міської ради навів приклад сусіднього будинку, мешканці якого проявили ініціативу та зробили дитячий майданчик для своїм дітей.

Дитячий майданчик у дворі  сусіднього будинку

«Тут ми самі збирали колеса, піддони, фарбу. Люди зараз доглядають цей майданчик, ремонтують, якщо є потреба. Так ми плануємо зробити і з мешканцями 9 й 11 будинків. Замовлю машину, яка вивезе все, що вони приберуть. Тоді ця робота цінуватиметься», – підсумував депутат.

Отже, тепер залишилося затвердити концепцію у департаменті сім’ї, молоді та спорту, після чого між будинками, що розташовані на Арцеулова 9 та 11, для дітей зроблять новий спортивний майданчик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Одну з вулиць Луцька перекрили через ремонт
Наступна новина Стало відомо, чи оголосили Олександру Рачкову підозру
Останні новини
Схожі новини