Лучани скаржаться, що після ремонту дорога стала гіршою, ніж була. ФОТО

Лучани скаржаться, що після ремонту дорога стала гіршою, ніж була. ФОТО

На вулиці Степова влітку 2017 року було проведено «ремонт» дорожнього покриття. Чи робітники поспішали до Дня незалежності, чи до виборів - незрозуміло, але зроблений «ремонт» дороги не лізе ні у які двері.

Про це на платформі «Відкрите місто» написав лучанин Василь Ващенко.

«До «ремонту» по дорозі можна було ходити, і не боятись забруднитись, а опісля, це просто жах - все взуття в масі бруду з глини піску та крихти. На новій дорозі вже з'явились ями, а ще не пройшло і півроку з моменту «ремонту».

Якщо на початку вулиці ще давали достатню кількість щебню, то на кінець вулиці його вже не вистачило, і ліпили з того що було під рукою. Хочеться, щоб ті фахівці які робили та приймали в експлуатацію це неподобство, зробили і до своїх домівок дорогу по «новій технології», – скаржиться чоловік.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку біля школи №1 комунальники засипали яму на дорозі асфальтом, а потім втоптували ногами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні подорожчає цукор
Наступна новина Коли потрібно замінювали посвідчення водія: поради волинянам
Останні новини
Схожі новини