Коли потрібно замінювали посвідчення водія: поради волинянам

Коли потрібно замінювали посвідчення водія: поради волинянам

Кількість відвідувачів, які бажають обміняти посвідчення водія, у нещодавно відкритому сервісному центрі МВС 0741 у Струмівці, зросла у 5 разів.

Адже з моменту відкриття центру з 12 грудня 2017 року по сьогодні, 12 січня 2018 року, було замінено 637 посвідчень водія, за аналогічний період минулих років 2016-17 р. – 119.

У зв`язку з цим у сервісному центрі розповідають та нагадують, коли посвідчення водія насправді потрібно обмінювати, а коли це не нагально.

Обмін посвідчення водія необхідний лише у зв’язку із зміною особистих даних (прізвище, ім’я та по батькові) і проводиться на підставі документа, що підтверджує таку зміну. Обмін посвідчення водія проводиться без складення іспитів. Під час отримання нового посвідчення водія вилучається посвідчення водія, що підлягає обміну.

Не потрібно замінювати посвідчення водія лише задля отримання пластикового зразка на заміну паперовому ламінату. Посвідчення водія, видані із терміном дії на 30, 50 років та безстрокові, є дійсними відповідно до вказаного у них терміну.

Просимо не створювати черги, поставитися з розумінням до клієнтів, які мають нагальну потребу в отриманні послуг сервісних центрів МВС.

Детальніше про отримання посвідчення водія можна ознайомитися на сайті Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області:

Отримувати консультації про порядок отримання посвідчення водія можна за телефоном (0332 77-19-74) або на офіційній Фейсбук-сторінці «Сервісні центри МВС у Волинській області» https://www.facebook.com/scvolyn/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани скаржаться, що після ремонту дорога стала гіршою, ніж була. ФОТО
Наступна новина Українське підприємство «Антонов» допомогло SpaceX
Останні новини
Схожі новини