Лучани успішно виступили на чемпіонаті світу в Чехії. ФОТО

Лучани успішно виступили на чемпіонаті світу в Чехії. ФОТО
фото Луцької міської ради

 

У місті Дольни Млин, що за 150 км від Праги (Чехія), відбувся чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації.

Програма змагань включала класичні дистанції на діапазонах 3,5 мгц, 145 мгц, а також пошук радіопередавачів на короткій дистанції в режимі «Спринт», у вікових категоріях ч,ж – 14 років, ч,ж – 16 років, – повідомляють у Луцькій міській раді.

Один із найкращих результатів за останні роки показала збірна команда України: 18 медалей з яких – 6 золотих, 11 срібних та 1 бронзова. Загалом друге  загальнокомандне місце, поступились лише господарям змагань.

За збірну команду України виступали три спортсмени з Луцька, зокрема Волинського обласного спортивно-технічного клубу товариства сприяння обороні України.

Так, Аліна Лотоцька в категорії ж-14 посіла 2 місце в особистому заліку і отримала срібну медаль в командному заліку в категорії ж – 14, Катерина Демчук зайняла 5 місце в особистому заліку і виборола бронзову медаль в командному заліку в категорії ж -16.

Владислав Іщук зайняв 8 місце в особистому заліку і отримав золоту медаль в командному заліку в категорії ч – 16.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, чому Україна не братиме участі в дитячому «Євробаченні»
Наступна новина У селі на Волині відкрили першу піцерію. ФОТО
Останні новини
Схожі новини