Лучани вимагають розібратися з маршруткою №47. ВІДЕО

Лучани вимагають розібратися з маршруткою №47. ВІДЕО

Була маршрутка, стала – рукавичка. Процес перетворення громадського транспорту у казковий реквізит,- можна зафільмувати у будь якому українському місті.

Та попри тисняву, відсутність сидячих місць у салоні та відірвані ґудзики, їздити не завжди справними але вічно переповненими автобусами люди не перестають. Коли стоїш на одній нозі і передаєш водієві гроші, прислів’я «Дешево і сердито» - набуває буквального змісту, йдеться у сюжеті «Народного контролю».

Трагікомічна транспортна епопея знана і у Луцьку. Тутешні перевізники  теж їздять, де і як забажають. Особливо дістав містян маршрут № 47. На лінію автобуси  виїздять за своїм особливим розкладом ще й, як виявилося – з вимкненими навігаторами, щоби ніхто не відслідкував їх трафік. Як наслідок, дорослі не встигають на роботу, а діти у школу.

Обурені люди поскаржилися до Народного контролю. Прохання: з’ясувати чому транспорт курсує поза графіком, чи дійсно водії відключають свої мак-системи і, зрештою, - хочуть почути аргументи профільного чиновника Луцькради - чи вживаються дисциплінарні санкції до несумлінного перевізника, аби той почав працювати краще? Усе це -  далі у розслідуванні Народного контролю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Файна гутірка з Юрком Журавлем у Луцьку - про мистецтво, політику та життя. ФОТО
Наступна новина Курс валют на 16 лютого: євро та долар знову зросли в ціні
Останні новини
Схожі новини