Лучанин придумав імена для кликунів в центральному парку. ФОТО

Лучанин придумав імена для кликунів в центральному парку. ФОТО

Двом луцьким кликунам, скульптури яких встановили у Центральному парку Луцька в лютому, обрали імена – Хвацькό і Прудкό. Їх придумав лучанин Арсен Гребенюк. 

Про це розповіли в управлінні туризму та промоції міста Луцької міськради.

Кажуть, що перед Новим роком треба віддавати всі борги, аби увійти в нього вільним від минулорічних зобов’язань. От і ми, управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, сьогодні закрили свій “боржок” перед Арсеном Гребенюком. 

Арсен Гребенюк виграв конкурс і дав імена кликунам-бігунам, які встановлені на дамбі у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

«Конкурс на найкращі імена для нових скульптур кликунів оголосили ще торік 17 лютого, його результати мали бути 5 березня, а 6 березня, в День кликуна, переможець мав отримати подарунок. Але війна внесла свої корективи і подарунок “наздогнав” переможця тільки сьогодні, 30 грудня», – розповіли в управлінні.

Тепер, офіційно, луцькі кликуни мають імена – Хвацькό і Прудкό.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Особливості надання якісних послуг рекламним агентством
Наступна новина Пішла з життя волинська вчителька, яка виховала і навчила не одне покоління
Останні новини
Схожі новини