Лучанин разом із чотирилапою улюбленицею захищають країну в теробороні ЗСУ

Лучанин разом із чотирилапою улюбленицею захищають країну в теробороні ЗСУ

Волинянин Ігор Гобчанський став до лав 100 Окремої бригади територіальної оборони 24 лютого – у перший день широкомасштабного вторгнення в Україну окупантів. 

Про це пише 100 Окрема бригада територіальної оборони Волині на сторінці у Facebook.

До військкомату чоловік прийшов не сам, а з чотирилапою улюбленицею, на ім’я Белла. 

«Ця красуня (саме так перекладається її ім’я, яке має латинське походження) з’явилася в сім’ї пана Ігоря вже дорослим півторарічним псом. Ймовірно, на той момент вона встигла пережити зраду з боку людей – адже брудна, голодна та озлоблена впродовж кількох тижнів тинялася вулицями Луцька», – зазначають у дописі.

В сім’ї Гобчанських уже було три пекінеси: Стіч, Пундик і Міккі. Тож «шефство» над чотирилапою дамою відразу взяла дружина пана Ігоря – Людмила. 

«Два з половиною роки в добрих руках сотворили з Беллою справжнісіньке диво – вона просто розцвіла й знову навчилася вірити людям. До речі, вага Белли (за іронією долі, вона належить до породи «московська сторожова») нині складає понад 50 кг: таке собі «телятко» – тільки дуже сильне, дууже розумне і дуууже відважне», – додають на сторінці 100 Окремої бригади. 

Ігор Гобчанський зазначає, що «своїх» Белла впізнає здалеку. А зустрівши ворога собака «зорієнтується в ситуації».  

«Швидше за все, уздрівши такого супротивника ті горе-вояки самі вишикуються по стійці «Струнко!», після чого… добровільно і з неабияким ентузіазмом затягнуть «Ще не вмерла…», – каже лучанин Ігор Гобчанський

Як і кожен боєць 100 Окремої бригади територіальної оборони, старший солдат Ігор Гобчанський мріє про перемогу, а також про мир, який настане після здобуття цієї перемоги. 

«Якщо на війну Ігор Петрович з Беллою прийшли удвох – то повертатися, вочевидь, доведеться значно більшою компанією. Адже чотирилапа красуня… чекає на цуценят», – додають у повідомленні.

Читайте також: Власниця ательє з Луцька разом з донькою служить в ЗСУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із загиблим Героєм. Поховали на Пагорбі Слави
Наступна новина Волинська прокуратура передала пів мільйона гривень та 74 вилучені автівки на потреби ЗСУ
Останні новини
Схожі новини