Лучанин заплатить штраф за ДТП з маршруткою, у якій травмувалась пасажирка

Лучанин заплатить штраф за ДТП з маршруткою, у якій травмувалась пасажирка
ДТП між автомобілем «Ford Transit» та маршруткою на вулиці Володимирській у Луцьку

Луцький міськрайонний суд оштрафував на 850 грн водія автомобіля «Ford Transit», який в’їхав у маршрутку. Тоді у аварії постраждала 50-річна пасажирка.

Відповідну постанову Луцький міськрайонний суд виніс 11 лютого.

Аварія трапилась ще 9 грудня 2021 року о 18:45 на вулиці Володимирській у Луцьку. На той час 22-річний водій автомобіля «Ford Transit» не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автобусом «Богдан», який їхав у зустрічному напрямку.

У аварії обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Крім того, у ДТП травмувалась 50-річна жителька Луцького району, яку госпіталізували.

У судове засідання водій легковика не з’явився, хоча його повідомили про розгляд справи. Відтак, її розглядали без його присутності.

Суддя Тетяна Філюк визнала водія винним у вчиненні аварії та призначила йому 850 грн штрафу. Крім того, з нього у дохід держави стягнуть судовий збір у сумі 496 грн.

Нагадаємо, раінше «Перший» писав, що Володимир-Волинський міський суд закрив справу про п’яне водіння волинського ексмитника Олександра Оникійчука. Водій своєї вини не визнав та сказав, що випив склянку пива за вечерею від чого не міг сп’яніти. Натомість суд вирішив, що інспектор порушив процедуру та порядок проведення огляду водія, а відео, які були долучені до справи є неналежними доказами його винуватості. Відтак, суддя закрив провадження.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку під час руху в маршрутки відлетіло колесо
Наступна новина На Волині п’яний водій намагався відкупитися від поліції
Останні новини
Схожі новини