На Волині п’яний водій намагався відкупитися від поліції

На Волині п’яний водій намагався відкупитися від поліції
П’яний водій намагався відкупитися від поліції. Фото ГУНП у Волинській області

У селі Поступель, що на Ратнівщині, п’яний водій намагався дати хабар поліцейським. За непритягнення його до відповідальності, він запропонував правоохоронцям одну тисячу гривень.

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області.

Інцидент трапився вранці у понеділок, 21-го лютого, на вулиці Центральній у селі Поступель. За порушення ПДР, патрульні зупинили автомобіль «Ford Transit». За кермом автівки був 27-річний місцевий житель.

Під час спілкування з чоловіком поліцейські помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. За уникнення відповідальності він запропонував правоохоронцям 1 тис. грн.

Після цього на місце прибула слідчо-оперативна група, правоохоронці зафіксували  факт надання неправомірної вигоди, гроші вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Мова йде про пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, раніше на хабарі затримали заступника голови Ковельської райдержадміністрації Дмитра Красносельського. Кошти, які правоохоронці у нього вилучили були нібито хабарем за дозвіл на викиди шкідливих речовин в повітря для одного з підприємств Маневиччини. Згодом йому повідомили про підозру та взяли під домашній арешт

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин заплатить штраф за ДТП з маршруткою, у якій травмувалась пасажирка
Наступна новина Коронавірус на Волині: 835 хворих та 10 смертей
Останні новини
Схожі новини